På beste østkant

Fjorden. Fjellene. Soloppgangen. Du kan padle kajakk til jobb. Eller bare nyte utsikten fra kontoret. Nærheten til naturen, og sentrum er iøynefallende – en deilig kontrast som gir deg muligheter og fleksibilitet. Du kan ta en tur ut, ta en pause eller et møte i en levende bydel der det faktisk skjer noe. Og hvem drømmer vel ikke om et kontor med utsikt til fjorden?

Svanketorget
– på beste østkant

Svanketorget ligger nær byen og fjorden, i enden av Badehusgaten i Østre bydel.

Kort vei til der det skjer

Takket være Østre bydel, ble Stavanger nominert som én av tre finalister til prisen Attraktiv by 2015. Juryen sa: ”Stavanger Øst peker seg ut på en positiv måte med en helhetlig tankegang og ikke minst bærekraftig byplanlegging”.

Østre bydel har faktisk mye til felles med Grünerløkka i Oslo Øst, og har på mange måter gjennomgått en lignende forvandling: Fra å være en bydel med tvilsomt rykte til å bli et sted mange vil bo. Eller jobbe. I tillegg til et yrende kulturliv, et det mange virksomheter med tydelig innovativt fokus i området. Nyskapning, og bydelens generelt økende attraktivitet, tiltrekker seg folk. Det har utbyggere fått med seg, og mange av byens mest spennende boligprosjekter ser dagens lys på gamle industritomter. Blant annet bofellesskapet Vindmøllebakken, som vil ligge like ved Svanketorget.

 
testimonials_avatar

– Det er en fin blanding av bolig og næring her, alt fra veletablerte firma til innovative gründerbedrifter. Det er aldri dødt her, det skjer noe alltid. Det er et område kundene våre sier at de liker å komme til.

Kari Holm, Tribe
testimonials_avatar

– Jeg elsker sjøen, men også alt det urbane ved bydelen. Det skjer så mye her. Jeg kan også rusle hjem fra byen, om jeg vil det. Eller til Ostehuset Øst, smiler hun.

Monica Olsen, beboer i Østre bydel
testimonials_avatar

– Vi trengte større plass og kunne ikke funnet et bedre sted enn dette. Østre bydel har mye sjøkant og er et utrolig flott område. Ikke bare for oss, men fordi det skjer en spennende utvikling i bydelen nå og i tiden framover.

Arnt Aasland, gründer og eier av Ut i Naturen
Badehusgata 33-39 AS
Ingrid Smistad ingrid.smistad@badehusgata33-39.no + 47 454 47 694
×

Log In

Don't have an account?